napi

Kezd minden rendeződni, és nem csak az előadások, hanem a problémák is. A vásárhelyi csapat lenyugodott/megnyugodott,  a kolozsváriak megérkeztek.

A hotel óriási, rideg éttermében az asztalokon nagy kupacokban állnak a jobbnál jobb reggeli finomságok, de ha egy picit is elaludtál, se nem láthatod, se nem eheted. A finom, forró kávé rettenetes nagy erőt ad a nap elindításához, felmelegít, hogy a főtéren át, a hűvös, esős idő ellenére mosolyogva megérkezzünk az Északi Színház bejáratához.

Kezdődik a szakmai megbeszélés. Hogy ez miről szól? Mindenről, és erről is tudósítunk, mert a kávé erőt ad. Nem csüggeszt el az időjárás akkor sem, ha éppen a főtér egy harmadik sarkától, a második utcán be és ott talán, ha nem visz túl messzire a Google térkép, rátalálunk az étteremre, ahol jól megtömjük a pocakjainkat rizzsel. Tele hassal, azt szokták mondani, hogy nem lehet dolgozni, de mi ígyis tudunk, mert mire visszaérünk az étteremtől az utcákon és a téren át a színházhoz, addig leadunk egy pár kalóriát. A rizs erőt ad!

Nyugodt szívvel térünk be a színház ajtaján, jobbra fel a lépcsőn, megkeressük a tökéletes színpadi rálátást és kezdődhet az előadás. Folyik a jegyzetelés, a kulcsszavak pötyögése a modern telekomunikációs eszközökbe, a fényképezőgép keccintése zavarja meg a csendet a megható jeleneteknél.

(enc)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s